Siirry sisältöön

Yritys

eTalo Isännöinti Oy

eTalo Isännöinti Oy on asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme taloyhtiöille kaikki hallinnolliseen ja tekniseen isännöintiin liittyvät palvelut. Vastuuisännöitsijän ja asiakaspalvelun lisäksi asiakkaidemme käytössä on omana kehitystyönä toteuttamamme digitaalinen Asumisen Palvelualusta.

Teemme isännöintiä ammattiylpeydellä ja olemme vahvasti taloyhtiön etua ajava kumppani. Vaikka toimimme tiiviissä yhteistyössä eri kiinteistöalan yritysten kanssa, meillä ei ole sidonnaisuuksia minkään toimittajan kanssa. Olemme taloyhtiöasiakkaidemme tinkimätön edunvalvoja.

Arvot

Helppous

Teemme asumisesta ja taloyhtiön hallituksen työskentelystä helppoa tarjoamalla kaikki asumisen palvelut samalta kumppanilta.

Avoimuus

Kaikki käyttämämme tieto on taloyhtiön omistamaa, joten täydellinen avoimuus on luonnollisesti ainoa oikea tapa palvella asiakasyhtiöitämme.

Edelläkävijyys

Hyödynnämme modernia teknologiaa ja visionamme on olla isännöintialan digijohtaja ja näyttää suuntaa koko taloyhtiöasumisen tulevaisuudelle.

Ihmiset

Isännöinti

Olli Aaltonen, IAT, KTM
044 2394760
olli.aaltonen@etalo.fi

Olli on eTalon perustajayrittäjä ja hän isännöi itse eri ikäisiä kiinteistöjä. Hänellä on kokemusta sekä peruskorjauksista että uudisrakennusten takuuprosesseista. Taloyhtiön talouden tervehdyttäminen ja viestinnän kehittäminen ovat Ollin erikoisosaamista.

Kirjanpito

Elina Mattila
info@etalo.fi

 

Kirjanpitäjämme Elina Mattila vastaa taloyhtiöidemme kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä taloushallinnosta laajemminkin. Taloushallinnon kumppanimme on asunto-osakeyhtiöihin erikoistunut Festum Accounting Oy.

Tekninen isännöinti

Joonas Kryssi, RI
050 5358710
joonas.kryssi@stio.fi

Teknistä isännöintiä teemme yhteistyössä STIO (Suomen Tekninen Isännöinti) Oy:n kanssa, jossa tekninen isännöitsijä Joonas Kryssi hoitaa mm. osakkaiden muutostöiden opastuksen ja valvonnan. STIO:n yli 20 asiantuntijan joukosta löytyy osaaja myös moniin muihin taloyhtiöiden tarpeisiin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu
044 9898085
info@etalo.fi

Asiakaspalvelumme vastaa asukkaiden kysymyksiin, hoitaa laskutuksia, vastikemaksuja ja on asukkaiden apuna kaikissa asumisen asioissa.

Kumppaniverkosto

Kodin Palveluiden töiden suorittajina on laaja kumppaniverkostomme, jonka jäsenet olemme huolella valinneet. Jokaisella taloyhtiöllä on oma nimetty kotisiivooja, sähköasentaja, putkiasentaja, maalari ja pikkuremontin tekijä. Asiakkaamme voivat näin luottaa tekijöiden ammattitaitoon ja osaamiseen. Hintataso on tiedossa etukäteen ja aikataulut pitävät.

Etsimme osaajia

Oletko isännöinnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluaisitko työskennellä moderneilla työkaluilla alan edelläkävijäyrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa työntekijöistä pidetään aidosti huolta? Siinä tapauksessa kerro itsestäsi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen olli.aaltonen@etalo.fi.

Tarjouspyyntö

Haluatko sinäkin siirtää taloyhtiösi digiaikaan? Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin saat tarjouksen uudenlaisesta isännöintipalvelusta.

Tarjouspyyntö

Taloyhtiön osoite
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.