Siirry sisältöön
Olli Aaltonen

Hallituksen työpöydälle uusia ominaisuuksia

Digitaalisen Asumisen Palvelualustamme osana on oma työpöytä hallitukselle. Sen kautta asiakasyhtiöidemme hallituksen jäsenet pääsevät seuraamaan taloyhtiön taloutta läpinäkyvästi. Tuotamme kuukausittain työpöydälle tuloslaskelmat pitkinä versioina eli tileittäin eriteltynä niin, että esim. yksittäisiltä kuluriveiltä voi porautua suoraan ostolaskulle asti.

Uutena ominaisuutena lisäsimme nyt myös toteutuneiden lukujen vertailun talousarvioon, tämäkin kuukausittain päivitettynä. Talouden seuraminen on siis reaaliaikaista ja talousarvion paikkaansa pitävyyteen voidaan tarvittaessa puuttua ajoissa. Lisäksi taloyhtiön tilin saldon voi palvelussamme tarkistaa koska vain. Talouden seurannan ohella hallituksella on myös näkymä tehtyihin huoltopyyntöihin ja osakkaiden muutostyöilmoituksiin. Allekirjoitetut pöytäkirjat ja muut tarpeelliset tiedostot löytyvät hallituksen omasta tiedostopankista. Jos sähköpostiketjut ja whatsapit tuntuvat työläältä tavalta käydä keskusteluja hallituksen kesken, voidaan asioita valmistella palvelumme osana olevassa suljetussa hallituksen keskusteluryhmässä tietoturvallisesti.

Olli Aaltonen

Olli on isännöitsijä ja eTalo Isännöinti Oy:n yrittäjä. Arki kuluu taloyhtiöiden parissa ja vapaa-aika vanhaa hirsitaloa kunnostaessa.
Muut ajankohtaiset